Bästsäljare på naturlig hårvård

Giovanni är ett av de bäst säljande naturliga hårvårdsmärkena i USA. De stödjer inte djurtester i någon form och klassas därmed som cruelty free. För att göra det hela ännu bättre så är en klar majoritet av sortimentet veganskt.

Veganska produkter i sortimentet

Undvik alla produkter ur Magnetic-serien (silvriga förpackningar med röda lock) och Hot Chocolate Sugar Scrub för kroppen då dessa inte är veganska. Alla andra produkter från märket är veganska! Det finns med andra ord många produkter att välja och vraka bland.

Brett sortiment för alla behov

I sortimentet finns flera serier med schampon och balsam för olika hårtyper, vårdande inpackningar och ett flertal stylingprodukter. De har även en serie ansikts- och kroppsvårdsprodukter. Giovanni använder sig av plantbaserade ingredienser kända för att vara snälla mot huden vilket innebär att produkterna uppskattas av personer med känslig hy och hårbotten.

Passar för balsammetoden

Alla Giovannis produkter är fria från SLS/SLES och parabener vilket innebär att flertalet produkter är godkända för balsammetoden. I sortimentet finns t.ex. två omtyckta veganska tvättbalsam, Root 66 max volume conditioner och Tea Tree Triple Treat Invigorating Conditioner.

Köp Giovanni från iHerb med rabattkod

Giovanni säljs bland annat på iHerb. Rabattkoden TNH374 ger $10 avdrag på beställningar över $40 eller $5 avdrag på beställningar under $40 för dig som lägger din första beställning.

2 tankar om “Bästsäljare på naturlig hårvård

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *