Ge bort en tidningsprenumeration i julklapp

tidningarInlägget innehåller annonslänkar

Känner du till att det finns två helvegetariska tidningar fyllda med inspirerande artiklar och veganska recept? Ge bort en prenumeration i julklapp - en julklapp som kommer att uppskattas av många!

Prenumeration på en vegansk tidning är helt klart den perfekta julklappen till en nyfiken person som vill lära sig mer om en vegetarisk livsstil, nybörjaren som vill lära sig laga vegetarisk mat eller den riktigt inbitne veganen som ständigt letar nya spännande recept - ja, den perfekta julklappen till alla helt enkelt!

VEGO

VEGO är Sveriges första och största helt vegetariska mattidning. Här finner du grön mat när den är som bäst, från vegofierade klassiker till nya favoriter. Enkla vardagsrecept utan krångliga ingredienser, blandat med lika enkel och god festmat.

Du får även tips på nya produkter, inspirerande artiklar, intervjuer med kända profiler, kostråd, krönikor och mycket mer.

Läs mer på VEGOs hemsida.

Ge bort en prenumeration på VEGO hos Tidningskungen.

Vegourmet

Vi är inte bara en vegetarisk mattidning. Vi står för hållbar gastronomi, säsongsbetoning, råvarukärlek och matnördighet. Gourmet handlar för oss om att lägga kärlek i matlagningen, att välja råvaror med omsorg och att tänka medvetet i köket.

Varje nummer av Vegourmet innehåller minst 60 omsorgsfullt framtagna vegorecept, från snabblagade vardagsrätter till fine dining. Vi guidar genom grönsaks­odlingar, småskaliga till­verk­nings­kök, gourmet­krogar, gårdsca­féer, främmande länder och allt där­emellan.

Läs mer på Vegourmets hemsida.

Ge bort en prenumeration på Vegourmet hos Tidningskungen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.