Minimalistiska dofter från Clean

I söndags nämnde vi parfymmärket Clean och idag fördjupar vi oss ännu mer i dessa fantastiska veganska parfymer. Genom enkla dofter väcker Clean känslor och sinnen till liv och genom en miljömedveten produktion minimerar de sitt ekologiska fotavtryck.

Vi har varit i kontakt med Clean och fått besked om att att alla parfymer i sortimentet är garanterat veganska. Det kan dock förekomma ingredienser av animaliskt ursprung i andra produkter, t.ex. body lotions. Vi råder dig till att alltid undersöka ingredienslistan på förpackningen innan köp för att garantera att produkten är vegansk.

Clean beskriver sig själva som ett minimalistiskt och medvetet parfymmärke. Det märks onekligen i deras dofter som är enkla men samtidigt kraftfulla. Om känslan av att vara lycklig, trygg och lugn hade en doft så skulle den vara en parfym från Clean.


Bästsäljare

Se alla veganska parfymer från Clean här!

clean-warm-cotton-stilleben

Clean Warm Cotton EdP

Clean Warm Cotton fångar essensen av soliga dagar på våren och sommaren. En sval och fräsch doft med friska och blommiga toner med inslag av trä.

  • Doftfamilj Blommig/Trä
  • Doftoter Citrusfrukter, citronverbena. apelsinblom, ambra, mysk och ormbunke

clean-fresh-laundry

Clean Fresh Laundry

Clean Fresh Laundry är en fruktig och blommig doft som för tankarna till nytvättade lakan. En fräsch doft för både dagen och kvällen.

  • Doftfamilj Blommig/Fruktig
  • Doftnoter Apelsin, jasmin, rosor, mysk och trä

clean-blossom

Clean Blossom

Clean Blossom är en feminin och förförisk parfym från Clean som doftar av ljuva blommor med dova inslag av ljust trä.

  • Doftfamilj Blommig
  • Doftnoter Neroli, fresia, apelsinblom, liljor, mysk och sandelträ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *