Nytt i oktober – produkter & varumärken

Vi har under oktober uppdaterat produktguiden med härligt väldoftande kroppsvård och skrivit om vegetabiliska oljor som vårdar din hy under det kalla vinterhalvåret. I det här inlägget sammanfattar vi vad som har hänt på Veganguiden under månaden. Och du - unna dig själv lite härlig kroppsvård och ett par varma bad i höstrusket!

Nya produkter i produktguiden

I produktguiden gör vi det enkelt för dig genom att vi samlar produkter som är veganska. Produkterna sorteras i kategorier, som till exempel mascara och ansiktskräm, och vi länkar även till inköpsställen.

Torrschampo från Liance
Liance Dry Schampoo är en kvalitetsprodukt tillverkad i Sverige. Ett vegnskt torrschampo som snabbt och enkelt fräschar upp ditt hår mellan tvättarna. Finns för närvarande i fyra varianter; original, invisible, booster och dark.

Väldoftande produkter från Estelle & Thild
Under månaden har vi uppdaterat produktguiden med Estelle & Thilds produkter. Deras kroppsvårdsprodukter har dofter som Sweet Vanilla Blossom och Sparkling Citrus Bloom - visst låter det helt underbart?

Parfym från Pacifica
Pacifica är ett veganskt märke som satsar helhjärtat på hållbara och naturliga produkter. Vi har listat alla veganska roll on-parfymer från Pacifica under månaden som gick. Stay tuned - för vi kommer snart att lista fler produkter från detta fantastiska märke!

Dr Schmidts naturliga deodoranter
Schmidt’s Natural Deodorant är en 100% naturlig deodorant med helt naturliga ingredienser. Schmidt’s Natural Deodorant är vegansk och innehåller inte aluminium, propylene glycol, parabener, ftalater, gluten eller syntetiska tillsatser.

Nya märken i varumärkesguiden

I varumärkesguiden samlar vi information om alla varumärken som är cruelty-free och veganska. Du kan enkelt söka på ett specifikt märke för att få mer information om vilka produkter från märket som är veganska samt i vilka butiker märket säljs.

Märken som är Cruelty-Free

 • Beauty By Ellos
 • By Terry
 • Catrice
 • CCS
 • Dr Hauschka
 • Dr Woods

Märken som är veganska

 • Abba
 • Beauty Without Cruelty
 • Garant Såklart!
 • Liance Dry Schampo

Märken som har tagits bort

 • Burt's Bees
  Pga oklara omständigheter kring företagets försäljning på den kinesiska marknaden.

Populära inlägg i bloggen

Cruelty Free - certifieringar och symboler
Produkter i handeln kan märkas med symboler för att visa att de inte djurtestas. Vi berättar vilka cruelty free-certifieringar du kan lita på!

Veganska produkter från Dermalogica
Dermalogicas produkter är utvecklade med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Vi listar veganska produkter från Dermalogica och även vilka ingredienser av animaliskt ursprung du bör undvika.

5 recept på veganska kanelbullar
Vi firar kanelbullens dag genom att ge dig fem recept på veganska kanelbullar utan smör, mjölk och ägg.

Vegetabiliska oljor för huden
Vi guidar dig igenom sju vegetabiliska oljor, hur de kan användas och vilka egenskaper de har. Oavsett hudtyp och behov finns det naturliga oljor som passar för just ditt ändamål.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *