Indy Beauty av Therése Lindgren

Inlägget innehåller annonslänkar

Det har nog knappast undgått någon att vår allas favorit inom den veganska youtubevärlden, Therése Lindgren, har lanserat veganska skönhetsprodukter under märket Indy Beauty. Produkterna är inlagda i produktguiden och märket finns med i varumärkeslistan så att fler kan få upp ögonen och upptäcka nya skönhetsfavoriter i sortimentet.

Namnet står för independent beauty och uppmanar till att rå om sig själv för sin egen skull, precis lika bra som man tar hand om andra runt omkring sig. Samtliga produkter är certifierade av Djurens Rätt och är dessutom svensktillverkade med schyssta villkor av CSS Healthcare.

Indy Beauty säljs bl.a. hos Apoteket, Kronans Apotek och NordicFeel.
Populära produkter

Indy Beauty The Moisturising Bomb Facial Mask

Fuktmasker är ett hett ämne i sociala medier just nu - och här har vi äntligen en helt vegansk fuktmask som inte kostar skjortan! Motverka torr och glåmig hy genom att regelbundet applicera ett gediget lager fuktmask när du chillar hemma, badar eller kanske sover. Huden absorberar fukten och får ett härligt glow.

Indy Beauty The Velvety Hand Cream Vanilla

Vaniljdoftande vegansk handkräm som mjukar upp och vårdar torra händer och nagelband med hjälp av kokosolja och sheasmör.

Och det bästa av allt - den doftar vanilj! 

Indy Beauty Moisturising Facial Oil

Vårdande, mjukgörande och skyddande - vad mer kan man begära av en hudvårdsprodukt egentligen? Vegansk ansiktsolja innehållandes flertalet ingredienser din hud älskar - rapsolja med Vitamin E, kokosolja och squalane för att nämna några. Applicera innan eller tillsammans med din ansiktskräm för ett mjukt ansikte med hälsosam lyster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *