Dagkräm för just din hudtyp

Inlägget innehåller annonslänkar

Alla behöver vi en riktigt bra dagkräm som återfuktar och skyddar huden under dagen. Vi ger dig tips på dagkrämer anpassad för just din hy. Givetvis är alla veganska och cruelty-free!

vegan-daycream-dry-skin

Torr hy

När huden i ansiktet blir torr kan den kännas stram, narig och kan börja klia. Genom att använda en mild och återfuktande dagkräm ger du huden näringen den behöver för att upplevas mer balanserad.

Dagkräm för torr hy


vegan-daycream-sensitive-skin

Känslig hy

Känslig hy reagerar ofta på irriterande ingredienser i hudvård. Du bör undvika produkter som innehåller t.ex. parfym och färgämnen.

Dagkräm för känslig hy


vegan-daycream-normal-skin

Normal hy

En normal hy är mjuk och spänstig. Den är jämn i tonen och har få synliga porer. Trots det behöver du ta hand om hyn med lagom doser av återfuktning.

Dagkräm för normal hy


vegan-daycream-combination-skin

Kombinerad hy

Kombinerad hy är den vanligaste hudtypen i Sverige. Du har förmodligen både torra och feta partier i ansiktet. För att skapa balans i huden kan du behöva använda en ansiktskräm som verkar balanserande mellan de feta och torra partierna.

Dagkräm för kombinerad hy


vegan-daycream-oily-skin

Fet hy

När hyn snabbt blir fet överproducerar sebum vilket gör att du lätt får pormaskar och finnar. Lindriga besvär kan behandlas med hudvårdsprodukter som både återfuktar huden och förhindrar uppkomsten av nya pormaskar.

Dagkräm för fet hy


vegan-daycream-mature-skin

Mogen hy

I 25-årsåldern börjar huden att åldras. Du kan få synliga ålderstecken som fina linjer och uppleva att huden blir slappare. Genom att använda återfuktande hudvård med aktiva ämnen förblir din hud mjuk och följsam.

Dagkräm för mogen hy


När du handlar från iHerb: Rabattkoden TNH374 ger dig $10 avdrag på beställningar över $40 eller $5 avdrag på beställningar under $40. Gäller för dig som beställer för första gången.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *