Vill ditt märke synas på Veganguiden?

På Veganguidens lista över varumärken som inte testar på djur gör vi det enkelt för konsumenter att få information om cruelty-free och veganska varumärken. På ett överskådligt sätt presenteras information om varumärkets status om djurtester och veganskt sortiment. Listan har i dagsläget 6.000 sidvisningar per månad. 

Denna ansökan avser endast möjlighet att komma med på varumärkeslistan. För exponering i produktguiden krävs en återförsäljare med avtal med något av affiliatenätverken Adtraction, TradeDoubler, TradeTracker eller AdRecord - vänligen kontakta oss för mer information.

Har ditt företag flera varumärken? Vänligen skicka in en ansökan per varumärke.

Vi förbehåller oss rätten att utan förvarning ta bort varumärket från varumärkeslistan samt eventuella produkter som syns i katalogen över veganska produkter om vi upptäcker att vi har fått felaktig information och/eller inte har blivit uppdaterade om eventuella förändringar i verksamheten.

Ansökan till varumärkeslistan

Välj produktområde
SkönhetHemHälsa


Djurtester

Testas varumärkets produkter på djur i något led?
JaNej

Säljs varumärkets produkter i Kina eller annat land som kräver djurtester?
JaNej

Är varumärkets sammankopplat (t.ex. moderföretag) med varumärken/företag som säljer i Kina eller medverkar till djurtester i något led?
JaNej

Välj eventuella certifieringar som varumärket innehar
Vegan SocietyPETALeaping BunnyChoose Cruelty Free


Ingredienser

Med ingredienser av animaliskt ursprung menas samtliga ingredienser som involverar djur, oavsett om ingrediensen produceras av djuret självt eller är en del av själv djuret. Vid eventuella osäkerheter kring ingredienser - kontakta oss innan du fyller i formuläret!

Förekommer ingredienser av animaliskt ursprung som innehåll i produkter?
JaNej

Förekommer ingredienser av animaliskt ursprung vid tillverkning av produkter?
JaNej


Försäljning

Är ni intresserade av att synas i produktguiden?
JaNej